Черният петък, който отдавна е ден на лудото пазаруване в Америка,

...
Черният петък, който отдавна е ден на лудото пазаруване в Америка,
Коментари Харесай

Пазарите по селата: Как отбелязаха „Черния петък“

„ Черният петък ” , който от дълго време е ден на лудото извършване на покупки в Америка , в България е нещо, което се практикува относително неотдавна. Масовата промоция обеща ниски цени и тази година, само че това се случва нормално в огромните търговски обекти, заяви.

Стига ли тази процедура до хората в дребните обитаеми места ? Отговор потърси Румяна Попова, която посети врачанското село Лиляче. Възрастните хора там споделят, че не знаят какво е „ Черен петък ". А младите идват на пазара, без изобщо да са мислили над въпроса дали може ли да има подобен ден и там.

Докато е по майчинство Ваня Димитрова следи цените, тъй като има желание да купи техника за семейството си. Нещо обаче я тормози.

Има измама . Има неща, които съм виждала, че се продават по принцип на една цена, преди „ Черния петък ” тя се подвига и в съответния ден се смъква ”, разяснява дамата.

Собственикът на магазина в селото Борислав Иванов пък се пробва да усили оборота със свежа скара. Още не е мислил дали да не назова „ Черен ” един петък и да опрощава вересии.

Красимир Николов пък продава плодове и зеленчуци и твърди, че „ Черен петък ” за него са всички дни, в които е на пазара, тъй като непосредствено се договаря с производители и вносители и по този начин продава по-евтино.

„ За мен няма събота, няма неделя. Продава се всеки ден ”, твърди мъжът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР